Gestart begin jaren 80 door de heer Kwakkenbos sr. vanuit de wens en sterke overtuiging om mensen met problemen te helpen. Na dit jaren op vrijwillige basis te hebben gedaan is hij samen met zijn zoon in 1994 tot de oprichting van Kwakkenbos Bewindvoeringen B.V. gekomen. Inmiddels hebben wij een bijzondere positie verworven in Zeeland. Vanuit onze vestiging in Goes behartigen wij met een team van meer dan 20 medewerkers de belangen van cliënten in Zuid-West Nederland.

Kwakkenbos is niet alleen een van de oudste bewindvoerderskantoren in Zeeland, maar ook het enige kantoor dat naast beschermingsbewindvoerder ook optreedt als bewindvoerder in wettelijke schuldsaneringsregelingen (WSNP). Hierdoor neemt Kwakkenbos een unieke positie in, waar wij uiteraard zeer zorgvuldig mee omgaan.

Kwakkenbos Bewindvoeringen B.V. is lid van Horus (Branchevereniging van Professionele Bewindvoerders en Inkomensbeheerders).

Wij zijn er ons terdege van bewust, dat het uit handen geven van je financiële zaken een grote stap is. Het verkrijgen en behouden van uw vertrouwen is van essentieel belang. Door het (blijven) leveren van kwaliteit, aandacht en K(c)ompas(sie) voor uw situatie en het op pijl houden van onze vakinhoudelijke kennis kunnen we dit dag in en uit blijven garanderen.