Kwakkenbos is een  bedrijf dat gezien de maatschappelijke impact, zorgvuldig, inlevend en adequaat handelen hoog in het vaandel heeft staan. Wij gaan net een stapje verder door maatwerk te leveren en zijn onderscheidend door de ontwikkeling en implementatie van een eigen softwaresysteem. Tevens zijn we een bedrijf dat ontwikkelingsgericht is én een samenwerkingspartner is voor diverse maatschappelijke organisaties.

Het is voor ons van groot belang om betrouwbaar en transparant te zijn, zodat er inzicht is en een optimale verantwoording aan de client en naar de Rechtbank mogelijk is. Het handelen van Kwakkenbos wordt gekenmerkt door kennis en kwaliteit. Wij houden deze op peil en bouwen deze steeds verder uit.

Spreekt dit jou aan en herken je jezelf in deze eigenschappen? Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe medewerkers om ons team te komen versterken. Onderstaand treft u de openstaande vacatures.

Vacature bewindvoerder

Sta jij sterk in je schoenen en ben je op zoek naar een uitdagende baan met leuke collega’s, waarbij geen dag hetzelfde is en jij maatschappelijk gezien het verschil kunt maken? Dan is deze vacature wellicht iets voor jou.

Kwakkenbos is opgericht in de jaren ‘90. Door de jaren heen hebben we een schat aan kennis en expertise op mogen bouwen op het gebied van beschermingsbewind, curatele en budgetbeheer. Samen met een hecht team van betrokken collega’s helpen wij onze cliënten persoonlijk en laagdrempelig vanuit ons kantoor in Goes.

De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en raken diverse vakgebieden, zoals de sociaal-maatschappelijke dienstverlening, fiscaal-juridische dienstverlening, de schuldhulpverlening, de deurwaarderij, het notariaat, het bankwezen en de advocatuur. Onze core business is uiteraard het beheer van de financiën.

Hier herken jij jezelf in

Je bent een ambitieuze professional en wil als bewindvoerder een maatschappelijke stempel drukken. Je wil groeien, relaties opbouwen en het beste uit jezelf en je collega’s halen. Je hebt sterke sociale en communicatieve vaardigheden (zowel in woord als geschrift) waarbij je op een empathische wijze rationele keuzes kunt maken, zodat er een goede balans ontstaat tussen de wensen en behoeftes van onze cliënten. Je stelt prioriteiten, kan je snel aanpassen aan nieuwe situaties of veranderingen in werkwijze, je bent oplossingsgericht en je bent in staat om zelfstandig te werken.

Naast veel energie:

 • Voldoet je opleidingsniveau aan de eisen van het landelijk kwaliteitsbureau CBM en beschikt bij voorkeur over een passende afgeronde HBO opleiding, doch minimaal over een afgeronde MBO-4 Passende opleidingen treft u op www.rechtspraak.nl onder kwaliteitseisen professionals;
 • Heb je kennis van de relevante wet- en regelgeving binnen onze branche;
 • Ben je voor minimaal 32 uur per week beschikbaar;
 • en tot slot is werkervaring op een bewindvoerderskantoor of met schuldhulpverlening een pré.

Dit bieden wij

 • Vaste werkplek;
 • Mogelijkheden om op het werk te sporten;
 • Mogelijkheden voor vakinhoudelijk trainingen en cursussen die bijdragen aan jouw persoonlijke en vakinhoudelijke ontwikkeling;
 • 25 vakantiedagen bij fulltime dienstverband;
 • Pensioen
 • Salaris €2800,00 – €3700,00 bij fulltime dienstverband;
 • Eindejaarbonus;
 • Reiskostenvergoeding;

Aan de slag bij Kwakkenbos
Ben je enthousiast? Dan ontvangen we graag jouw motivatiebrief en cv waaruit blijkt waarom jij bij uitstek geschikt bent voor deze functie. Na je sollicitatie:

 • Ontvang je meteen een bevestiging in je inbox;
 • Binnen twee weken nemen we contact met je op voor een kort kennismakingsgesprek;
 • Beiden enthousiast? Dan plannen we een tweede gesprek in en gaan we wat meer de diepte in.

Wil je graag meer inhoudelijke informatie over de functie bewindvoerder bij Kwakkenbos? Dat kan! Mail naar werkenbij@kwakkenbosbewindvoeringen.nl

Stageplek

Ben jij een MBO-leerling niveau 4 en wil je graag meer leren over bewindvoering en budgetbeheer?

In ons kantoor draai je mee in een team van ondersteunend medewerkers. Je onderhoudt contacten met cliënten en schuldeisers en vraagt inkomensondersteunende maatregelen aan, zoals bijzondere bijstand en individuele inkomenstoeslag.

Je bent pro-actief, kan zowel mondeling als schriftelijk goed communiceren en bent een teamspeler, dan bieden wij jou een uitdagende stageplek, waarbij jij je eigen verantwoordelijkheden krijgt.

Heb je interesse stuur dan een email met motivatie naar werkenbij@kwakkenbosbewindvoeringen.nl